Digiqole ad

Dalin rezultatet e konkursit për teknik medicinal në Suharekë

 Dalin rezultatet e konkursit për teknik medicinal në Suharekë

Kandidatët që kanë konkuruar për pozitat 2 (dy) teknik medicinal në QKMF-Suharekë bazuar në vlerësimin e panelit intervistues përzgjidhen: Kaltrina Sterolli me 673 pikë dhe Vlora Kryeziu me 647 pikë.

Digiqole ad

Të ngjashme