• 20/06/2021
Digiqole ad

Prokuroria Themelore në Prizren brenda 48 ore ngrit shtatë aktakuza

 Prokuroria Themelore në Prizren brenda 48 ore ngrit shtatë aktakuza

Prokuroria Themelore në Prizren, ka ndaluar për 48 orë një person të dyshuar dhe ka ngritur shtatë aktakuza kundër shtatë personave, për vepra të ndryshme penale, të parapara në Kodin Penal të Republikës së Kosovës (KPRK).

Digiqole ad

Të ngjashme