Digiqole ad

AAK në Suharekë, zyrtarizon kandidatët

 AAK në Suharekë, zyrtarizon kandidatët

Këshilli Drejtues i degës së AAK-së në Suharekë, përmes procesit të votimit i ka dhënë propozimet për kandidatët e ardhshëm në Parlamentin e Kosovës.

Albena Reshitaj, Hamdi Bytyçi, Fatos Berisha dhe Bexhet Kuqi, janë emrat të cilët do të garojnë në këto zgjedhje, pas aprovimit të Këshillit Drejtues në nivel qendror.

Përmes angazhimit tonë dhe besimit të qytetarëve ne jemi të bindur në fitoren e radhës.

Bali Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme