• 20/06/2021
Digiqole ad

“Ndize një qiri për viktimat e gjenocidit në Kosovë”

 “Ndize një qiri për viktimat e gjenocidit në Kosovë”

Të premten më 15 janar, në ora 20:00, të ndizen qirinj për viktimat e gjenocidit në Kosovë!

Në pamundësi të organizohen tubime përkujtimore për shkak të rrethanave të krijuara nga pandemia me COVID-19, Qendra “Gjenocidi në Kosovë- Plagë e Hapur” FTON të gjithë shqiptarët, kudo qofshin në botë, që më 15 janar, në DITËN E PËRKUJTIMIT TË GJENOCIDIT NDAJ SHQIPTARËVE NË KOSOVË, në orën 20:00, të dalin në ballkone apo dritare të banesave të tyre dhe të ndezin qirinj për të kujtuar të gjitha viktimat e këtij gjenocidi!

Përkujtimi i viktimave të kësaj tragjedie të madhe kombëtare është minimumi i asaj që duhet të bëjmë në rrugëtimin për ndëshkimin e krimit dhe ngadhënjimit të drejtësisë!

Me respekt për të gjitha viktimat dhe familjarët e tyre.

Qendra “Gjenocidi në Kosovë – Plagë e Hapur”

Digiqole ad

Të ngjashme