• 16/06/2021
Digiqole ad

15 vjeçari që punoi me Angela Merkel, anëtarësohet në LDK

 15 vjeçari që punoi me Angela Merkel, anëtarësohet në LDK

Sot, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka mirëpritur, 15 vjeçarin nga Gjermania, Leonard Mulaku.

Kryetari Mustafa i uroi mirë se ardhje Leonardit i cili ka ardhur dje nga Gjermani për t’u anëtarësuar në LDK.

“Gjatë takimit u diskutua kryesisht për sfidat e të rinjve në Kosovë dhe programin e LDK-së.

Leonardi është 15 vjeçar i cili u zgjedh kancelari më i ri në moshë, pasi që ka qenë në praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.

Të rinjtë si Leonardi, janë prioritet i LDK-së, prandaj përvojat e tij janë të mirë se ardhura tek ne. Bashkë me të dhe me shumë të rinj, LDK po forcohet dhe do të vazhdoj të ofroj hapsirën dhe qeverisjen më të mire”, thuhet në njoftimin e kësaj partie.

Digiqole ad

Të ngjashme