Digiqole ad

Greikoci dhe Stravuçina i thonë PO LDK-së

 Greikoci dhe Stravuçina i thonë PO LDK-së

LDK në Suharekë në vazhdën e takimeve me strukturat e tyre, sot kanë vizituar Greikocin dhe Stravuçinen.

LDK dega në Suharekë përmes facebookut njoftojnë:

“Në kuadër të mobilizimit për zgjedhjet e 14 shkurtit, sot kandidatët për deputet nga dega jonë vazhduan takimet e tyre në Greikoc e Straviqinë

Të bashkuar për fitore!

DrArdianShala16
DrSaliAsllanaj41
ProfBulëzaKuçi75
DrShefketKolgeci86”

Digiqole ad

Të ngjashme