• 18/05/2021
Digiqole ad

Egzon Sadikaj udhëton për të i’u nënshtruar operimit

 Egzon Sadikaj udhëton për të i’u nënshtruar operimit

Pas rregullimit të dokumenteve dhe analizave përfundimtare të bëra rreth diagnostifikimit të plotë e të saktë të sëmundjes, Egzon Sadikaj udhëton për të i’u nënshtruar operimit.

Për shkak të procedurave administrative jo të lehta, dhe për shkak të situatës me COVID-19, gjatë këtyre dy muajve janë shfaqur probleme të ndryshme të cilat kanë ndikuar që të vonohet operimi.

Gjatë këtyre dy muajve, Egzoni është dashur që të i nënshtrohet edhe një sërë analizave, e në bazë të tyre do të realizohet operimi.

Vazhdojmë të ju mbajmë të informuar për gjendjen shëndetësore të tij.

Edhe njëherë në emër të familjes, faleminderit të gjithë atyre që kontribuan. Fshati Sopijë

Digiqole ad

Të ngjashme