• 16/05/2021
Digiqole ad

Lajm i mirë, Egzon Sadikaj niset për shërim

 Lajm i mirë, Egzon Sadikaj niset për shërim

Egzon Sadikaj niset për shërim. Familja Sadikaj ka falënderuar të gjithë ata që kontribuan në mbledhjen e të hollabe për shërimin e Egzonit:

Sot tek sa vëllau im mori rrugen jasht vendit per sherim, e ndjej obligim moral që në emër te familjes time, të falendroj të gjithë ata njerëz te vullnetit të mirë, të cilët iu bashkuan thirrjes sonë për ndihmë, pas diagnostifikimit te Egzonit me tumor.
Thirrja jonë trokiti thellë në zemrat e juaja prej humanisti, duke treguar zemërgjersin dhe ndjenjat njerzore, e duke na kthyer neve shpresat të cilat thuajse ishin shuar tashmë.
Shpresojm në Zot që Xoni të kaloj me sukses këte operim e të na kthehet më i fort se më parë!
Përjetsisht mirnjohës- Familja Sadikaj.

Digiqole ad

Të ngjashme