• 17/05/2021
Digiqole ad

Ministri human, i del në ndihmë qytetarës që kërkon para për shërim

 Ministri human, i del në ndihmë qytetarës që kërkon para për shërim

Ministri i shëndetësisë, Armend Zemaj ka bërë gjest human.

Ai ka shprehur gadishmëri të ndihmoj një qytetare e cila kërkonte ndihmë për shërim.

Derisa Labinot Tahiri ishte live duke kërkuar ndihmë për Florianën, ministri dhe kandidati për deputet Armend Zemaj e ka shkruar numrin e tij, ku shpreh gadishmërinë për ndihmë.

Digiqole ad

Të ngjashme