• 20/06/2021
Digiqole ad

Tërrnja mobilizohet për fitoren e AAK-së

 Tërrnja mobilizohet për fitoren e AAK-së


Blerim Kuçi, kandidatja për deputete Albena Reshitaj, Drejtori për Shërbime Publike Enver Shabani, janë takuar sot me disa nga banorët e fshatit Tërnje.

“AAK në Tërrnje si gjithëmon e mobilizuar dhe e gatshme për të kontribuar dhe vazhduar për PUNË TË MIRA që po bëhen në Therandë e në rrethin” – ka shkruar Enver Shabani, në një postim gjatë vizitës në fshatin Tërnje.

Digiqole ad

Të ngjashme