Digiqole ad

Banorët e fshatit Samadraxhë besojn në punët e mira të AAK – së

 Banorët e fshatit Samadraxhë besojn në punët e mira të AAK – së

Në rrjedhën e takimeve të shumta, kandidatët për deputet nga dega e AAK – së në Suharekë kanë zhvilluar një takim edhe me disa nga banorët e fshatit Samadraxhë.

Një mbështetje për programin e tyre qeverisës, u siguruan edhe të rinjët e këtij fshati.

“Rinia në Samadraxhë beson në fuqinë, në dijen e aftësinë, në integritetin dhe në personalitetin e saj, prandaj jam e lumtur për mbështetjen e tyre ndaj programit tonë. Me përpjekjen dhe vullnetin e hekurt që e kemi, bashkë do të bëjmë shumë punë të mira!” – thuhet në postimin e Albana Bytyqit.

Artikull i Sponzorizuar!

Digiqole ad

Të ngjashme