Digiqole ad

PDK-ja viziton Semetishtin dhe Peqanin, premton Rimëkëmbje

 PDK-ja viziton Semetishtin dhe Peqanin, premton Rimëkëmbje

Në Peqan e Semetisht i takuam strukturat dhe mbështetësit e Partisë Demokratike të Kosovës.

Fryma e fitores është në secilin takim që ne kemi. Së bashku do ta përjetësojmë rimëkëmbjen./ Thuhet në njoftimin e PDK-së!

Digiqole ad

Të ngjashme