• 16/05/2021
Digiqole ad

Komuna e Suharekës: 30,724.31€ për pastrimin e lumit (Dokument)

 Komuna e Suharekës: 30,724.31€ për pastrimin e lumit (Dokument)

Komuna e Suharekës ka nënshkruar kontratë në vlerë prej 30,724.31€ për pastrimin dhe rregullimin e lumenjëve në Komunë – Reqan, Mushtisht, Tërrnje, Vraniq, Gelancë, Semetisht, Leshan dhe Sopijë.

Kompania Fituese e kësaj kontrate është ACTIVA Group SHPK në Suharekë, kompani e cila ka të regjistruar dy punëtorë.

Sipas paramasës do të bëhet gërmimi i dheut dhe formimi i skarpateve me pjerrtësi 1:2 të brigjeve në të dy anët e lumit si dhe zgjerimi i profilit të lumit në kthesa. – 25.920 m2 me çmim pre 0.20€ për m2, gjithsejt 5,184€.

Më poshtë gjeni paramasën komplet me çmime:

Linku i Kontratës: https://kk.rks-gov.net/suhareke/wp-content/uploads/sites/30/2021/01/110-Kontrata-Pastrimi-i-lumenjeve-ne-Komunen-Reqan-Mushtishte-Terrnje-Gelance-Vraniq-Semetisht-Leshan-sopije-Faza-e-II.pdf

Digiqole ad

Të ngjashme