Digiqole ad

Nëpërbishti dhe Maqiteva përkrahje masive për LDK ( FOTO)

 Nëpërbishti dhe Maqiteva përkrahje masive për LDK ( FOTO)

Kandidatët e lidhjes Demokratike të Kosovës nga dega e Suharekës mbrëmë kanë takuar steukturat e LDK-së në Nëpërbisht dhe Maqitevë.

Perveq kandiatëve nga dega e Suharekës, në Nëpërbisht ishte i pranishëm edhe zv.Kryeministri në detyrë z.Driton Selmanaj, i cili gjthashtu është kandidat për deputet dhe garon me nr.10 në listën e LDK-së.

Driton Selmanaj – 10

Platforma politike e LDK-së po gëzon përkrahje dhe mbështetje gjithandej.

(Artikull i Sponzorizuar)

Digiqole ad

Të ngjashme