• 16/05/2021
Digiqole ad

Stafi i HANDIKOS përkujton Rexhep Kuçin në datëlindjen e tij

 Stafi i HANDIKOS përkujton Rexhep Kuçin në datëlindjen e tij


Rexhep Kuçi i njohur si humanist e me shumë vyrtyte tjera, ka pak kohë që ndërroi jetë duke lënë pas gjithë veprimtarinë e tij.

Sot, pikërisht në ditëlindjen e tij stafi i Hendikos në Suharekë e ka përkujtuar atë dhe gjithë mungesën e tij në ambientet e Hendikosit.

“…ditë pa ty baci Rexhë! 

Vlera e një njeriu me vlerë vërehet gjithmonë nga mungesa e tij ndër kohëra. Sa vështirë e kemi sot në vend të urimit të datëlindjes të shkruajmë përkujtim për ty. Rrespekti, dhimbja dhe malli për ty mbesin gjithmonë në zemrat tona. Bujaria, humaniteti yt na bëjnë shumë me fat se të patëm ty baci Rexhë!

Pusho i qetë në parajsë!”

Digiqole ad

Të ngjashme