• 16/06/2021
Digiqole ad

Programin e AAK-së e mirëpritën dhe mbështetën edhe banorët e fshatit Papaz

 Programin e AAK-së e mirëpritën dhe mbështetën edhe banorët e fshatit Papaz

Në fshatin Papaz, për vizitë sot ishte kandidatja për deputete nga dega e AAK – së në Suharekë, Albana Bytyqi.

Nga aty ajo shpalosi programin qeverisës të AAK – së, ku banorët e pranishëm nga fshati Papaz e mirëpriten dhe e mbështeten.

“Unë do të angazhohem me seriozitet të plotë për krijimin e kushteve më të mira për punësim, studim e jetë dinjitoze të të gjithëve. Në zgjedhjet e 14 shkurtit, le ta orientojmë shtetin drejt përparimit” – shkruan Bytyqi.

(Artikull i Sponzorizuar)

Digiqole ad

Të ngjashme