• 16/05/2021
Digiqole ad

Bukoshi, Reqani dhe Qadraku mbështesin LDK-në

 Bukoshi, Reqani dhe Qadraku mbështesin LDK-në

Në vazhdën e takimeve, sot kemi vazhduar aktivitetin tonë në fshatrat Qadrak, Reqan dhe Bukosh.
Të gjithë anëtarët, simpatizantët dhe strukturat tona janë mobilizuar për fitoren e Lidhjes Demokratike të Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit./ Njofton ka didati për deputet Sali Asllanaj

Digiqole ad

Të ngjashme