• 20/06/2021
Digiqole ad

Ekskluzive: Ndeshjet e Final 8 në Suharekë luhen para shikuesve

 Ekskluzive: Ndeshjet e Final 8 në Suharekë luhen para shikuesve

Njoftim!

Pas perpjekjekjeve te shumta te Golden Eagle Yllit si organizator ne bashkpunim me Federaten e Basketbollit te Kosoves, ju njoftojme qe ndeshjet e Vllesa&Pagesa Final 8 Kupa e Kosoves ne Basketboll do te jene te pranishem 200 shikues.

Natyrisht basketbolli luhet per shikues dhe skishte si te ndodhte ndryshe, ne vendin ku ky sport eshte me shume se sport.

Digiqole ad

Të ngjashme