• 18/05/2021
Digiqole ad

Sallagrazhda e Greikoci në mbështetje të Lidhjes për shtetin.

 Sallagrazhda e Greikoci në mbështetje të Lidhjes për shtetin.

Sallagrazhda e Greikoci në mbështetje të Lidhjes për shtetin.

Në kuadër të takimeve mobilizuese, kandidatët e LDK-së mbrëmë takuan strukturat e nëndegëve të LDK-së në Sallagrazhdë e Greikoc.

Sallagrazhda dhe Greikoci vazhdojnë të besojnë në vlerat që Lidhja për shtetin përfaqson dhe në zgjedhjet e 14 shkurtit do ta mbështesin fuqishëm LDK-në dhe kandidatët e saj./ Thuhet në njoftimin e LDK-së

(Artikull i Sponzorizuar)

Digiqole ad

Të ngjashme