Digiqole ad

Vraniqi në nbështjetje të Shefket Kolgecit dhe LDK-së

 Vraniqi në nbështjetje të Shefket Kolgecit dhe LDK-së

Kandidatët e LDK-së nga dega e Suharekës mbrëmë kanë vizituar strukturat e LDK-së në fshatin Vraniq. Aty u pritën miqësisht nga një numër i madh pjesëmarrësish.

Vraniqi njihet edhe si bastion i LDK-së, ndërkaq këtë vit kanë një arsye shtesë për entuziazmin e treguar mbrëmë.

Bashkëfshatari i tyre dr.Shefket KOLGECI86, është kandidat për deputet nga radhët e LDK-së

Shefket KOLGECI 86

Dr.Shefket Kolgeci është edhe anëtar i kryesisë së degës së në Suharekë, kryetar i nëndegës së LDK-së në Vraniq, asambleist i LDK që nga paslufta e deri më tani.(Artikull i Sponzorizuar)

Digiqole ad

Të ngjashme