• 16/05/2021
Digiqole ad

Një amerikan vret fqinjët pas mosmarrëveshjes rreth pastrimit të rrugës me borë

 Një amerikan vret fqinjët pas mosmarrëveshjes rreth pastrimit të rrugës me borë

Stuhia e borës ka goditur Shtetet e Bashkuara, kurse temperaturat e ulëta dhe sasia e madhe e borës ua ka marrë jetën tre personave.

Bora ishte shkaku i një krimi bizar në Pains të Township, qytezë kjo në shtetin federal amerikan.

Jeffrey Spaide, 47-vjeç, ka vrarë fqinjët e tij James Goy, 50-vjeç, dhe gruan e tij Lisa   derisa po pastronin borën, i cili ishte shkaku i grindjes.

Të dyja palët jetonin në anët e kundërta të rrugës, dhe sa herë që njëra palë pastronte borën – e hidhnin në tokë në anën e kundër të rrugës.

Kështu Spaide mori pushkën AR-15 me të cilën qëlloi fqinjët, e më pas u fut në shtëpi dhe kreu vetëvrasje

Digiqole ad

Të ngjashme