Digiqole ad

Sot kandidatët e AAK-së nga Suhareka, vizituan fshatrat Bllacë, Duhël dhe Sllapuzhan.

 Sot kandidatët e AAK-së nga Suhareka, vizituan fshatrat Bllacë, Duhël dhe Sllapuzhan.

Në shoqërin e kryetarit të komunës, Bali Muharremaj, ata shpalosën programin e tyre të qeverisjes para banorëve të këtyre fshatrave , duke fituar kështu edhe mbështetjen e tyre.

 “Takimet e sotme në Bllacë, Duhël, Sllapuzhan e dhanë një mesazh të qartë, banorët e këtyre fshatrave tanimë e kanë kuptu ndryshimin i cili ka ndodhur dhe po vazhdon të ndodh.Jo ndryshime imagjinare por ndryshime të cilat po i përjetojnë dhe po i shofin çdo ditë” – Ka thënë Hamdi Bytyqi njëri prej kandidatëve nga radhet e AAK-së në një  status që ka bërë në Facebook.

[Artikull i Sponzorizuar]

Digiqole ad

Të ngjashme