• 20/06/2021
Digiqole ad

Labi reagon ndaj tubimeve të partive politike: A ka apo nuk ka virus për politikanët?

 Labi reagon ndaj tubimeve të partive politike: A ka apo nuk ka virus për politikanët?

Ish-deputeti dhe këngëtari nga Ferizaj, Labinot Tahiri, ka qenë një nga emrat më të zëshëm në estradë gjatë periudhës së pandemisë.

Ndonëse i tillë po vazhdon të jetë akoma, ai shpesh ka rrëmbyer vëmendje të madhe me deklaratat e postimet që ka bërë.

Ai së fundmi bëri një reagim rreth fushatave politike që janë duke u zhvilluar nëpër qytete të ndryshme, në të cilat po ashtu është vërejtur dukshëm edhe grumbullimi i njerëzve.

Labi ka kritikuar ashpër politikanët për veprimet e tyre, meqë vitin e kaluar u ndaluan dasmat e koncertet muzikore.

Postimi i plotë i Tahirit (pa ndërhyrje):

“A KA APO NUK KA VIRUS”?

A QENKA KARRIGA MË E RENDESISHME SE JETA E JUAJ QYTETARË TË DASHUR DHE MA NUK PO SHKRUAJ?!

KOLEGË MA THUANI REALITETIN PSE SOT NUK FLISNI?

Ku janē ata drejtorat që më kritikonin?

Hapeni gojën e folni tash, mos u frigoni prej politikanëve!

Ku janë disa kritikues të mi, ku thoshin se shëndeti i qytetarit është me rëndësi?

Sot çka u ba, a nuk qenka në pyetje shëndeti i qytetarit a?

Digiqole ad

Të ngjashme