• 16/06/2021
Digiqole ad

Brahim Selimaj zë i fuqishëm i zhvillimit ekonomik

 Brahim Selimaj zë i fuqishëm i zhvillimit ekonomik

Brahim Selimaj njëri prej themeluesve të parë të LDK-së në krye me Dr. Ibrahim Rugova  i  cili aktivitetin e tij politikë e filloi në vitin 1989 ,po konsiderohet si zëri më i fuqishëm i zhvillimit ekonomik në sektorin individual por edhe privat,

Sipas tij Bashkimi Kombëtar do të bëhet me liberalizimin e tregut të tërsishëm  shqiptaro-shqiptar.

Brahim Selimaj garanton se Lidhja Demokratike e Kosovës do ta sjell normalitetin dhe stabilitetin në Kosovë.

Digiqole ad

Të ngjashme