Digiqole ad

Hoti sot shpalosi platformën zgjedhore në Suharekë

 Hoti sot shpalosi platformën zgjedhore në Suharekë

Sot në Suharekë për të prezantuar platformën zgjedhore  të Lidhjes Demokratike të Kosovës  i paranishëm ishte i pari i shtetit  Avdullah Hoti që  njëherësh kandidon për pozitën  e kryeministrit  në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në një postim  të bërë nga dega e LDK-së në Suharekë është thënë se pas prezantimit të platformës zgjedhore, Suhareka vulosi fitoren e LDK-së duke i dhënë mbështejte masive.

Nga sheshi i Suharekës ata bënë thirrje që të votohet  LDK-ja si dhe kandidatët për deputetë  nga Suharka që janë : Ardian Shala, Sali Asllanaj, Shefket Kolgeci , Bulza Kuçi.

Digiqole ad

Të ngjashme