• 16/05/2021
Digiqole ad

Dr.Ardian Shala: Suhareka e vendosur ta mbajë Kosovën në rrugën e duhur

 Dr.Ardian Shala: Suhareka e vendosur ta mbajë Kosovën në rrugën e duhur

Kryetari i degēs së LDK-së në Suharekë Dr.Ardian Shala i cili është edhe kandidat për deputet nga LDK, i bindur në fitoren e LDK-së ka thënë Qytetarët e Suharekës janë të vendosur që Kosovën ta mbajnë në rrugë të drejtë, në rrugën e zhvillimit dhe të përparimit.

Sponzorizuar

Kujtojmë që Dr.Ardian Shala ishte deputet në kuvendin e Kosovës që nga zgjedhjet e 6 Tetorit 2019, kur kishte fituar gjithsejt 9373 vota.

Gjithashtu kohë më parë Deputeti Shala nga platforma votaime.org ishte ranguar si deputeti më i përgjegjshëm ne këtë legjislaturë.

Dr.Ardian Shala në këto zgjedhje mban nr. 16

Digiqole ad

Të ngjashme