• 17/05/2021
Digiqole ad

Uran Ismajli, premton 1,500 euro pagë për mjekët specialist

 Uran Ismajli, premton 1,500 euro pagë për mjekët specialist

Ish- ministri i Shëndetësisë nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës,  Uran Ismajli, përmes një videoje 21 sekondëshe ka premtuar për stafin shëndetësore paga të dinjëtetshme.

“Me planin e rimëkëmbjes ata do të kenë pagë të dinjëtetshme, 1,500 euro për mjekë specialistë dhe jo më pak se 650 euro për infermierët. Për të realizuar këtë plan më 14 shkurt na duhet vota juaj” , thotë Ismajli në video.

https://www.facebook.com/uismaili/videos/124950002766101

Digiqole ad

Të ngjashme