• 16/06/2021
Digiqole ad

Mesazhe ngacmuese në adresë të dy profesorëve në një shkollë të Suharekës

 Mesazhe ngacmuese në adresë të dy profesorëve në një shkollë të Suharekës

Dy profesorë nga një shkollë e Suharekës kanë bërë ankesë pasi në adresë të tyre kanë pranuar nga dy profile të panjohura mesazhe fyrëse dhe ngacmuese.

Rasti ka ndodhur në kohën ku të dy profesorët ishin duke zhvilluar procesin mësimorë


Digiqole ad

Të ngjashme