• 16/05/2021
Digiqole ad

Asllanaj në Mushtisht : Një elektorat i përbetuar ndaj LDK-së

 Asllanaj në Mushtisht : Një elektorat i përbetuar ndaj LDK-së

Kandidati për deputet nga LDK Sali Asllanaj ka vazhduar takimet me struktura të nëndegëve në Komunën e Suharekës.

Sot ish kryetari i Suharekës Asllanaj, ka vizituar banorë të fshatit Mushtisht, fshat ky me i madhi për nga numri i banorëve dhe me një elektorat të gjerë të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Asllanaj gjatë të gjitha takimeve po merr përkrahje nga qytetarë të Komunës së Suharekës dhe kjo vërehet më mirë nga entuziazmi i të gjitha strukturave në këtë komunë.

Ndryshe, Komuna e Suharekës ka qenë e udhëhequr nga Asllanaj për tri mandate e tashmë i është rikthyer garës për deputet me numrin 41, në zgjedhjet parlamentare të 14 Shkurtit.

Digiqole ad

Të ngjashme