• 13/06/2021
Digiqole ad

Dega e LDK-së në Suharekë sot ka vizituar fshatrat Mushtisht dhe Savrovë

 Dega e LDK-së në Suharekë sot ka vizituar fshatrat Mushtisht dhe Savrovë


Dega e Lidhjes Demokratike të Kosovës, sot ka vazhduar takimet e tyre me banorët e fshatrave Mushtisht dhe Savrovë.

Sponzorizuar

Gjatë bashkëbisedimit të tyre banorë, ata shpalosën dhe programin e tyre qeverisës.

Kujtojm se nga dega e LDK-së në Suharekë, kandidatët për deputet janë: Ardian Shala, Sali Asllani, Bulëza Kuçi, dhe Shefket Kolgeci.

Digiqole ad

Të ngjashme