• 16/06/2021
Digiqole ad

Mobilizimi i rinisë së Mushtitshtit, garanci për fitoren e LDK-së

 Mobilizimi i rinisë së Mushtitshtit, garanci për fitoren e LDK-së

Në një postim të bërë në Facebook  nga dega e LDK-së në Suharekë është thënë se “ Rinia dhe mobilizimi i tyre është garanci për fitoren e Lidhjes Demokratike të Kosovës”.

Nga Mushtitshti në prani të një numri të madh të qytetarëve, kandidatët për deputetë nga rradhët e kësaj partie ftuan qytetarët të votonin LDK-në me numër 132.

Sponzorizuar

Kujtojmë se kandidatët për deputetë nga rradhët e LDK-së në Suharekë janë: Dr. Ardian Shala, Dr. Sali Asllanaj, Prof Bulëza Kuçi, Dr. Shefket Kolgeci.

Digiqole ad

Të ngjashme