• 18/05/2021
Digiqole ad

Shala: Askush tjetër pos LDK-së, nuk e ka pjekurinë politike për të mbajtur aleancën e përhershme me perëndimin

 Shala: Askush tjetër pos LDK-së, nuk e ka pjekurinë politike për të mbajtur aleancën e përhershme me perëndimin

Qytetarët e fshatrave Sallagrazhdë e Dubravë, të bindur se pa miqësinë e përhershme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nuk mund të ketë investime dhe zhvillim ekonomik.

Askush tjetër pos LDK-së, nuk e ka pjekurinë politike për të mbajtur aleancën e përhershme me perëndimin, sipas porosisë së presidentit tonë historik.

Sponzorizuar

Programi i jonë për uljen e taksave, punësimin e të rinjve dhe zhvillimin ekonomik, mund të bëhet i mundur vetëm nga ekspertë e profesionistë të spikatur, që i ka vënë në dispozicion të vendit vetëm Lidhja Demokratike e Kosovës./ Thuhet në faqën zyrtare të Dr Ardian Shala – kandidat për deputet dhe Kryetar i degës së LDK-së në Suharekë

Digiqole ad

Të ngjashme