Digiqole ad

Kërcënohet një femër në Suharekë

 Kërcënohet një femër në Suharekë

Sot në orën 9:40 në stacionin policor  një ankuese femër kosovare , ka njoftuar se është kërcënuar nga një i dyshuar i gjinsë mashkullore.

Ankuesja femër ka cituar se i dyshuari ishte i panjohur për të dhe nuk i di arsyet pse u kanos nga po i njëjti.

Rasti ka ndodhur në Suharekë.

Digiqole ad

Të ngjashme