Digiqole ad

Reshtani në përkrahje të LDK-së

 Reshtani në përkrahje të LDK-së

Banorët e fshatit Reshtan, në  gadishmëri të plotë për të fuqizuar lidhjen me Shtetin për Shtet, ishin fjalët e përdorura nga Dr.Ardian Shala për të filluar statusin e tij në Facebook.

Shala që njëherësh është edhe kandidat për deputet nga rradhët e LDK-së, tregoi se sot platforma e kësaj partie e shpalosën edhe në Reshtan ku u prit me shumë pozitivitet.

“ Besueshmëria për LDK-në nga banorët e fshatit u  bazua në sukseset e njëpasnjëshme të saj. Dhe integritetin e lartë të kandidatëve tanë” – shtoi më tutje ai

 Nga Reshtani u bë thirrje të votohet për 132 për Shtetin- Shtet

Digiqole ad

Të ngjashme