• 18/05/2021
Digiqole ad

Vjedhje e rëndë në një fshat të Suharekës

 Vjedhje e rëndë në një fshat të Suharekës

Dje rreth ores 19:00 është raportuar nga një viktimë mashkull Kosovar, një vjedhje e rëndë.

Rasti ka ndodhur në fshatin Nishor.

Viktima ka njoftuar policinë se persona të panjohur kanë kryer një vjedhje në shtwpinë e tij, ku kanë vjedhur një sasi të konsiderushme të arit dhe parave të gatshme.

Digiqole ad

Të ngjashme