• 17/05/2021
Digiqole ad

PDK-ja u prit nga simpatizantët e saj në Gelancë

 PDK-ja u prit nga simpatizantët e saj në Gelancë

Sot Partia Demokratike e Kosovës shpalosi paltformën e saj politike para simpatizantëve të kësaj partite.

“ Në Gelancë u pritën nga simpatizantë të shumtë të Partisë Demokatike të Kosovës të cilët na kanë mbështetur gjithmonë. Ne do të qeverisim Kosovën sepse kemi kandidatin, listën dhe programin më të mirë në Kosovë” shkruante në postimin e degës së PDK-së  në Suharekë.

Nga ky fshat kandidatët për deputetë të Suharekës nga kjo parti bën thirrje për të votuar numrin 134.

Digiqole ad

Të ngjashme