• 17/05/2021
Digiqole ad

Bllaca në përkrahje të platformës së LDK-së

 Bllaca në përkrahje të platformës së LDK-së

“ Shpalosja e programit qeverisës në Bllacë kaloi në frymën e bashkëbisedimit pozitiv” me këto fjalë kadidati për deputet nga LDK-ja Ardian Shala fillojë postimin e tij në Facebook.

Shala tha se zhvillimi ekonomik po vjen me Lidhjen Demokratike të Kosovës e bashkë me të  edhe bashkë me të edhe rritje të  pagës minimale dhe penzioneve.

“LDK e ka traditë, përvojën  e përgjegjësin si dhe mundësit intelektuale  e programore për të bërë funksional shtetin tonë.

Nga aty u bë thirrje të votohet numri 132 dhe kandidatët e saj për deputet.

Digiqole ad

Të ngjashme