• 13/06/2021
Digiqole ad

Sot përmbyllen fushatat zgjedhore

 Sot përmbyllen fushatat zgjedhore

Sonte në mesnatë mbyllet fushata e parakohshme parlamentare të 14 shkurtit

Të gjitha partitë politike, kanë kohë deri në mesnatë për të kryer premtimet dhe për t’ju bërë thirrje qytetarëve të votojnë partinë e tyre.

Dita e nesërme është heshtje zgjedhore ndërkaq të dielën duke filluar nga ora 07:00 e mëngjesit hapen vendvotimet për qytetarët të cilët do të votojnë kandidatët për deputet dhe kryeministrin e ardhshëm të Kosovës.

Ky vit është i jashtëzakonshme dhe ndryshe nga ai i shkuari pasi bota po përballet me pandeminë COVID-19, gjë që ka ndryshuar procesin e votimeve nga diaspora.

Digiqole ad

Të ngjashme