• 16/05/2021
Digiqole ad

Rinia e Suharekës, energjia e LDK-së

 Rinia e Suharekës, energjia e LDK-së

Në postimin e bërë nga kandidati për deputet nga LDK-ja, Ardian Shala,është thënë se rinia është energjia e kësaj parite.

“Punësimi i të rinjëve pas përfundimit të studimeve,qe pika kryesore e diskutimit, problem ky për të cilin LDK e ka formulën dhe mundësitë e zgjidhjes” u tha më tutje në postimin e Shalës.

Ai tregoi se me studentët diskutuan për zhvillimin ekonomik, si një prej stimujve kryesorë për të krijuar stabilitetin dhe prespektivën për rininë tonë në atdhe.

Nga aty u bë thirrje që të votohet për Shtetin- Shtet dhe numrin 132.

Digiqole ad

Të ngjashme