• 13/06/2021
Digiqole ad

Bie në një hendek prej 1 metër një punëtor në Suharekë

 Bie në një hendek prej 1 metër një punëtor në Suharekë

Është  raportuar në polici se një  mashkull kosovar puntorë  i një fabrike deri sa ishte në orar të punës, nga pakujdesia duke ecur mbrapa, rrëshqet dhe bien në një hendek me lartësi rreth një metër.

Pasoj viktima mashkull Kosovar ka pësuar lëndime trupore dhe ka pranuar tretman mjekësor në QKMF Suharekë dhe më pas është dërguar në spital.

Digiqole ad

Të ngjashme