• 13/06/2021
Digiqole ad

Muharremaj: Për momentin jemi në Nishor, për pastrimin e rrugëve

 Muharremaj: Për momentin jemi në Nishor, për pastrimin e rrugëve

Reshjet e shumta të borës kanë vështirësuar qarkullimin në shumë fshatra të Komunës së Suharekës, e sidomos në ato malore.

Kryetari i komunës, Bali Muharremaj, përmes një postimi ka bërë të ditur se për momentin janë duke pastruar rrugët e fshatit Nishor, duke vazhduar pastaj edhe me fshatra të tjerë.

“Për momentin jemi në Nishor, për pastrimin e rrugëve dhe po vazhdojmë edhe në fshatra tjera. Rreshjet e borës nuk po ndalen mirëpo edhe ne do të jemi në angazhimin e duhur në kryerjen e detyrave tona” – shkruan Muharremaj në Facebook.

Digiqole ad

Të ngjashme