• 16/05/2021
Digiqole ad

Ja sa vota fituan Vjosa Osmani dhe Haxhi Avdyli në Suharekë

 Ja sa vota fituan Vjosa Osmani dhe Haxhi Avdyli në Suharekë

Në zgjedhjet nacionale të mbajtura dje me 14 Shkurt, partia që ka dominuar në Komunën e Suharekës ka qenë Lëvizja Vetëvendosje.

Procesi zgjedhor i mbajtur me 14 Shkurt në Komunën e Suharekës është konsideruar stabil dhe pa ndonjë incident.

Por ja sa vota kanë fituar Vjosa Osmani dhe Haxhi Avdyli në Komunën e Suharekës të cilët cilësohen edhe si kundërshtarë politik.

Numër më të madh të votave ka fituar Vjosa Osmani me gjithsej 6517 vota.

Ndërsa Haxhi Avdyli është votuar me gjithsej 1418 vota.

Digiqole ad

Të ngjashme