• 17/05/2021
Digiqole ad

Muharremaj nënshkruan kontratën 2.5 milion Euro, do të krijohen 50 vende të reja pune

 Muharremaj nënshkruan kontratën 2.5 milion Euro, do të krijohen 50 vende të reja pune

2.5 milion euro është vlera e projektit të ri nga Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, ku do të ndërtohet një therrtore e cila do të mbetet në shërbim të kësaj shoqate dhe në shërbim të qytetarëve.

Sot u nënshkrua kontrata mes Komunës së Suharekës dhe Shoqatës “Jetimat e Ballkanit” ku do të krijohen 50 vende të reja pune.

Ne angazhimin dhe punën nuk e ndalim derisa të rregullohet jeta dhe mirëqenia e qytetarëve./ Thuhet në njoftimin e kryetarit Muharremaj

Digiqole ad

Të ngjashme