• 17/05/2021
Digiqole ad

Kaq vota fitoi Lumir Abdixhiku në Suharekë

 Kaq vota fitoi Lumir Abdixhiku në Suharekë


Lumir Abdixhiku në zgjedhjet e 14 Shkurtit ishte njëri prej kandidatëve për deputet nga radhët e LKD-së
Abdixhiku cilësohet edhe si njëri prej antarëve më të rinj por edhe të rëndësishëm të LDK-së.
Në Zgjedhjet e 14 Shkurtit në Suharekë, Lumir Abdixhiku mori vetëm 629 vota.
Ai garonte në zgjedhje me numrin 11.
Abdixhiku në qeverisjen e kaluar ishte edhe në detyrë si ministër i ambientit dhe infrastrkturës.

Digiqole ad

Të ngjashme