Digiqole ad

Kërkohet ndihmë financiare për Nexhmije Osaj nga Deçani

 Kërkohet ndihmë financiare për Nexhmije Osaj nga Deçani

Familjarët e familjes Osaj kanë kërkuar ndihmë financiare për shërimin e nënës së tyre pasi që ka mbetur e palëvizshme nga muskujt dhe nervat e këmbeve.
Trajtimi për këtë sëmundje bëhët vetëm jashtë vendit, dhe kostoja për trajtim është e papërballueshme.
Për Nexhmije Osaj kërkohen 40 mijë euro. Të gjithë ata që kanë mundësi ta ndihmojnë mund ta bëjnë përmes xhirollogarisë:
1706018602011713
Llogaria bankare: NLB Bank
Swift Code: NLPR XKPR
Kontakt: +383 49 116 225

Digiqole ad

Të ngjashme