Digiqole ad

Mërgimtari thotë se iu vodh vetura në pikë të ditës në qendër të Prishtinës

 Mërgimtari thotë se iu vodh vetura në pikë të ditës në qendër të Prishtinës

Një qytetar ka njoftuar se sot gjatë ditës i është vjedhur vetura e tij luksoze në qendër të Prishtinës.

Qytetari ka shkruar në grupin Network Prishtina dhe ka kërkuar ndihmë për gjetjen e veturës së tij Mercedes-Benz G-Class.

Vetura është me targa të huaja dhe sipas qytetarit që e ka denoncuar vjedhjen e makinës ajo ka qenë e parkuar pas restorantit “Rings” që gjendet në afërsi të Drejtorisë së Policisë së Kosovës.

Qytetari ka lënë edhe numrat e kontaktit për ata që e kanë ndonjë informacion për vendndodhjen e veturës.

Digiqole ad

Të ngjashme