Digiqole ad

Ndrecaj e quan Bali Muharremaj kryetar të Facebook-it

 Ndrecaj e quan Bali Muharremaj kryetar të Facebook-it

Sot është mbajtur Asambleja Komunale e Suharekës.

Në një postim të bërë në Facebook nga asambleisti Bashkim Ndrecaj thuhet se parat po teprojnë ndërsa gropat në rrugën e Reshtanit nuk janë mbyllur ende.

Ndrecaj më tutje shton se gjatë  Asamblesë  Komunale u bë bartja e mjeteve vetanake të pa shpenzuar të vitit 2019 dhe 2020 në shumë prej 744,913.42 euro.

Kjo tregon se sa i sukseshëm është kryetari i Facebook-it, thuhej më tutje në postimin e asmableistit.

Digiqole ad

Të ngjashme