Digiqole ad

Suharekë: Një femër raportohet e zhdukur

 Suharekë: Një femër raportohet e zhdukur

Në raportin e policisë thuhet se një femër kosovare nga Komuna e Suharekës  është zhdukur.

Raportohet se viktima femër kosovare pasi është larguar nga shtëpia nuk është kthyer më.

Rasti është duke u hetuar më tutje dhe nga njësitë policore përkatse.

Digiqole ad

Të ngjashme