• 17/05/2021
Digiqole ad

Rinumërohen 434 nga 552 vendvotime, sot pritet përmbyllja e procesit

 Rinumërohen 434 nga 552 vendvotime, sot pritet përmbyllja e procesit

Sot pritet të përmbyllet rinumërimi i 552 vendvotimeve.

Deri më tani janë rinumëruar 434 vendvotime nga 552 sa është numri i përgjithshëm i tyre.

Kanë mbetur edhe 118 vendvotime që të rinumërohen dhe besojmë se deri në mesnatë do të rinumërohen të gjitha.

Lajmi bëhet i ditur për Kosovapress nga Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili shtoi se si zakonisht pasdite do të informojë lidhur me progresin e punës në QNR

Digiqole ad

Të ngjashme