• 13/06/2021
Digiqole ad

Muri Plast nga Suhareka depërton fuqishëm në tregun Evropian

 Muri Plast nga Suhareka depërton fuqishëm në tregun Evropian

Muri Plast në Bukosh, një kompani shumë e suksesshme në komunën e Suharekës që eksporton në të gjitha shtetet e Europës prodhimet e dyerve, dritareve, roletave dhe xhamit termoizolues.

Investimet e kompanisë Muri Plast në makinerinë e fjalës së fundit CNC të prodhuesit gjerman Elumatec kanë rritur cilësinë e produkteve të dyerve dhe dritareve, krahas saj edhe kërkesën e madhe ne Europë, ku 70% të prodhimit e eksporton jashtë vendit.

Muri Plast, Bukosh-Suharekë

 Kompania Muri Plast është e çertifikuar nga Gjermania me markën Tüv Nord nga DAkkS Deutsche Akkreditierungsstelle për cilësi të lartë të prodhimit në përputhje me kërkesat e BE-së për kualitet të lartë të prodhimeve që kontribuojnë në ruajtjen e energjisë, kjo kompani me produktet e saja gjermane dhe kualitetin e lartë të prodhimeve po zgjerohet gjdo ditë e më shumë në tregun Europian.

Kompania Muri Plast në Bukosh këtë sukses ua dedikon gjithë stafit që së bashku me përkushtim të plotë në gjdo detaj, arritën të korrin suksese me produktet Made In Kosova në shumë shtete Europiane.

Digiqole ad

Të ngjashme